Dodaj lokal do ulubionych i wysyłaj zapytania do wielu obiektów jednocześnie!
Tę funkcję znajdziesz w sekcji Moje Evenly.
Restauracja włoska Piccola Italia powstała w 1998 roku według mojego pomysłu na stworzenie kawałka Italii ze smakami i atmosferą prawdziwych lokali włoskich.
Nie chciałem kolejnej, luksusowej restauracji, chciałem stworzyć lokal gdzie będzie można odkryć prawdziwą włoską kuchnię, kuchnię naszych mam.
Samo otwarcie lokalu, zważywszy na lokalizację przyszłej restauracji to było jak zakład ze mną samym.
Lokal znajdował się poza centrum w dzielnicy zwanej Ochota gdzie przebiegała główna droga zwana Al.Krakowska, do tego lokal mieścił się na pierwszym piętrze starego pawilonu oddalonego od międzynarodowego lotniska ok 5 min. Po pierwszych trzech latach pracy, zdałem sobie sprawę, że liczba klientów rośnie w niesamowitym tempie, w efekcie tego otworzylismy drugą salę z piecem do pizzy opalanym drewnem.
Dziś restauracja jest w stanie pomieścić do 140 osób z podziałem na palących i nie palących. Wszyscy pytają: jaki jest sekret kuchni Piccola Italią
Niedziela: 12:00 - 22:00
Poniedziałek: 12:00 - 22:00
Wtorek: 12:00 - 22:00
Środa: 12:00 - 22:00
Czwartek: 12:00 - 22:00
Piątek: 12:00 - 22:00
Sobota: 12:00 - 22:00
Aby móc dodawać recenzje, musisz być zalogowanym użytkownikiem.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Polityki Cookies
W pełni respektujemy i szanujemy prawo do prywatności i ochrony danych osobowych odwiedzających nasz serwis internetowy. Niniejszy dokument określa zasady gromadzenia oraz postępowania z informacjami uzyskiwanymi w czasie realizacji usług.