Dodaj lokal do ulubionych i wysyłaj zapytania do wielu obiektów jednocześnie!
Tę funkcję znajdziesz w sekcji Moje Evenly.
Kulinarne doświadczenie, kreatywność i fascynacja nowoczesną kuchnią polską skłoniły nas do stworzenia restauracji Ferment Praski w duchu neo bistro. Bazujemy na polskich produktach sezonowych i łączymy je ze smakami i technikami gotowania z różnych zakątków świata tworząc formułę „twist”. O intrygujący smak potraw dba Szef kuchni Michał Kornas, który swoje pasje zawodowe – poza Polską – realizował również w Norwegii. Jego międzynarodowe doświadczenie w połączeniu z nowoczesną kuchnią polską zapewni Wam niezapomniane doznania kulinarne.
Do zobaczenia!
Poniedziałek: 12:00 - 16:00
Wtorek: 12:00 - 16:00
Środa: 12:00 - 16:00
Czwartek: 12:00 - 16:00
Piątek: 12:00 - 16:00
Aby móc dodawać recenzje, musisz być zalogowanym użytkownikiem.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Polityki Cookies
W pełni respektujemy i szanujemy prawo do prywatności i ochrony danych osobowych odwiedzających nasz serwis internetowy. Niniejszy dokument określa zasady gromadzenia oraz postępowania z informacjami uzyskiwanymi w czasie realizacji usług.